LAURILAN VERIKOIRAT 2 ON ILMESTYNYT

Odotettu täydennetty painos LAURILAN VERIKOIRISTA on ilmestynyt. Kirjan voit tilata verkkokaupastamme tai kivijalkakaupastamme Kuortaneelta.

Vuonna 2011 julkaistu JR23:n rykmenttihistoriakirja LAURILAN VERIKOIRAT sai suuren suosion varsinkin kotimaakunnassaan Etelä-Pohjanmaalla. Vuosien aikana teosta on tiedusteltu usein. LAURILAN VERIKOIRAT 2:ssa uutta on II-Pataljoonan Komentajan kapteeni/majuri Veikko Järvisen laajat muistelmat, jotka hän kirjoitti 1940-1942, II-Pataljoonan osuus jäi ensimmäisessä kirjassa materiaalipuutteen vuoksi erittäin vajavaiseksi. Teokseen on lisätty haavoittuneiden luettelo, sekä runsaasti uusia rintamakuvia Taipaleelta ja Vuosalmelta, uusia karttoja sekä entistä tarkempaa selvitystä tukikohtien rakenteesta ja linnoitustöistä Talvisodan Taipaleessa. Lisäksi avataan hiukan Rykmentin Komentajan henkilöhistoriaa. II-painoksen lopetussanoina käytetään eversti Matti Laurilan puhetta jalkaväkirykmentin 23:n vuosijuhlan puhetta Seinäjoella 12.10-1940.

LAURILAN VERIKOIRAT 2 verkkokaupassa

Lähetä kommentti

  • (ei julkaista)

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>